Pas njoftimit se Prokuroria Publike Themelore për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka nisur hetimin kundër një funksionari të Qeverisë dhe dy shtetasve kroatë, i cili raportohet se është Muhamed Zekiri, sekretar gjeneral, mediat janë paraqitur para gjykatës.

Pritet që Zekiri të paraqitet në gjykatë që të dalë para gjykatësit të procedurës paraprake që t’i shqiptohet paraburgimi, raporton “TV21”.