Ajo është motra e Encës, prandaj ka famë.

Uindi Haxhia ka hedhur një video në Instagram, të cilën e bëri gjatë kohës sa ishte në pishinë brenda,
Ajo u xhirua nga sipër, prandaj, në focus të parë iu vunë të pasmet dhe gjoksi.

Me një pamje të tillë, Uindi dukej shumë seksi.

 

View this post on Instagram

 

Enjoying my Vacation 🍓🐥

A post shared by 🧨 Uindi 🧨 (@itsuindi) on