Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe me temperatura të larta.

Gjatë ditës do të ketë edhe rreze të larta ultra-vjollcë ndërsa gjatë mbrëmjes do të kemi temperatura të freskëta.

Për fundjavë moti do të jetë i njejtë kurse gjatë javës së ardhshme pritet ndryshim.

Për sot dhe gjatë fundjavës mjekët sugjerojnë që të kihet kujdes dhe të shmangiet ekspozimet e tepërta në diell.