“Pse them se Zaevi dhe qeveria janë më të këqijtë?” Për atë që ka ndodhur gjatë katër viteve të fundit na ka bërë të gjithëve të ndihemi më të këqijtë. Jo vetëm këtu në Negotinë, por në të gjithë Maqedoninë dhe mund ta dëgjoni nga secili qytetar. Ata e filluan këtë fushatë për zgjedhjet lokale me ndoshta gënjeshtrën më të madhe që kanë dalë ndonjëherë, e cila është se ata ishin më të mirët në Maqedoni dhe më të mirët në çdo komunë në Maqedoni. Ashtu siç kanë bërë të gjitha këto katër vjet që kur kanë qenë Qeveri në Maqedoni ”, tha Hristijan Mickoski, kryetar i VMRO-DPMNE-së nga tubimi në Negotinë.

 

Mickoski shtoi se LSDM- ja dhe Zaevi janë vetëm më të mirët në gënjeshtër dhe vjedhje. LSDM-ja për këtë nuk ka konkurencë.