Kryeministri Mickoski gjatë vizitës së tij në SHBA u takua me ish-ambasadorin Philip Ricker.

Vizitën në Uashington e shfrytëzova për një takim me ish-ambasadorin e SHBA-së, Philip Ricker. Gjithashtu diskutuam për potencialin që ofron rajoni për bashkëpunim ekonomik dhe politik. Duhet të ndryshojmë realitetin dhe të përmirësojmë jetën e qytetarëve – ka shkruar kryeministri.