Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme duhet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimet e benzinës dhe dizelit u shtrenjtuan për 3.5 denarë për litër.