Një grua 67-vjeçare nga Britania e Madhe ka kryer marrëdhënie seksuale me më shumë se 3 mijë veta.

Në një intervistë, ajo ka thënë se ky është pasioni i saj dhe se është diçka shumë e bukur për të kaluar kohën.

Ajo është shprehur kështu:

Është pasioni im, është gjëja më e bukur për ta kaluar kohën. Disa gra duan joga, disa duan të luajnë tenis, unë dua të shijoj kënaqësitë e trupit.’’

Emri i kësaj gruaje është Mari. Më e çuditshmja në gjithë këtë histori është se ajo është e martuar dhe e dashuruar me bashkëshortin e saj.

Po ashtu ajo ka treguar në intervistën që ka dhënë se dashuria nuk duhet ngatërruar me seksin.

Mari ka treguar:

Nuk është e natyrshme të kemi një partner për 60 vjet, jeta është plot me aventura dhe gjëra të reja. Kjo është ajo që po bëjmë, shkojmë më gra e burra dhe nuk jam xheloze sepse e di që ai më do. Një ditë ai erdhi në shtëpi me një revistë që e mori nga kolegu i tij dhe ndjeu se duhet ta provojmë marrëdhënien me një çift tjetër dhe mendova se është i çmendur.”

Ajo ka treguar se pasi ndodhi kjo gjë jeta e saj ndryshoi totalisht dhe se as ajo dhe as burri i saj nuk e kanë problem që ata flenë me partnerë të tjerë.

Një prej eksperiencave që ajo kujton me shumë qejf është marrëdhënia që ajo pati me një 18-vjeçar, kur ishte 40 vjeçe.

Edhe pse është bërë gjyshe dy herë, ajo thotë se kjo gjë nuk e pengon aspak dhe është shumë e lumtur me jetën që bën.