Jennifer Lopez ka treguar asetet e saj të mahnitshme në videon e saj më të re muzikore, një video që ta lë pa frymë dhe quhet “Medicine” dhe është realizuar me French Montanan.

Jenny nga “blloku” është kthyer.

Jennifer Lopez (49) ka lansuar videon e saj më të re “Medicine”, me French Montanan të dielën dhe ka lënë pa fjalë, thjesht ajo duket tepër seksi dhe mund të jetë një rrezik për të sëmuarit me zemër.