Deputeti Igor Durllovski nga OBRM-PDUKM largohet nga Kuvendi. Ai shkroi në rrjetet sociale se përparësitë e tij janë interesat kombëtare, pas së cilës ai theksoi se kjo gjëndet kur pragma politike bëhet më e rëndësishme se morali. Durllovski shpjegoi se atë që ka thënë ai nuk mund ta realizonte.

“Interesat kombëtare, drejtësia për të përndjekurit padrejtësisht dhe një shtet normal për fëmijët tanë ishin, janë përparësitë e mia. Ulësja e Kuvendit përplaset kur pragma politike bëhet më e rëndësishme sesa morali. Prandaj, unë largohem nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, ndërsa u dëshiroj kolegëve nga koalicioni “Ripërtëritja e Maqedonisë” këmbëngulje, qëndrueshmëri, mençuri, të cilën jam i sigurt se e kanë. Nuk mund ta bëj atë që kamë thënë, por nuk do të flas tani, ndërsa do të vazhdoj ta bëj! Unë mbetem besnik ndaj mbështetësve të mi dhe zërit të tyre”, shkroi Durllovski.