Një grua është quajtur ‘shoferi më i kujdesshëm në botë’ pasi ajo u filmua duke përdorur një metër për të vërtetuar nëse do të mund të futej në ndonjë vend parkimi.

Video e shkurtë u bë nga një qytetar në Shenzhen të Kinës

Në mungesë të hapësirave për parkim, gruaja gjen një prej tyre dhe pasi ishte në dyshime fillimisht mat veturën e saj dhe pastaj vendin ku do ta parkonte atë.

Në pamje shihet se në veturën e saj ndodhet edhe një pasagjer tjetër.