Ministria e Punëve të Brendshme informon se mbrëmë ka ndodhur një grabitje e armatosur në një barnatore në rrugën “Fevruarsi pohod” në Lisiçe të Re.

Nga MPB thonë se denoncimin e kanë marrë rreth orës 21:30, kur një person me pistoletë është futur në barnatore dhe e ka kërcënuar të punësuarën.

I armatosur nga e punësuara ka marrë fitimin ditor.

Nga MPB thonë se ndërmarrin masa për zbardhjen e plotë të rastit.