Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (15.04.2021) në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 136 shkelje në trafik.

Nga MPB thonë se prej gjobave të shqiptuara 46 kanë qenë për tejkalim të shpejtësisë, 3 për vetura të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta.

“Janë shqiptuar edhe 10 gjoba për përdorim të celularit gjatë vozitjes, katër për kalim në të kuqe në semaforë, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 41 për parkim të parregullt”, thonë nga MPB.