Ka disa ditë kur dëgjoni disa shenja që ju japin dëshmi se një engjëll është pranë jush në atë kohë. Disa njerëz nuk besojnë në ekzistencën e engjëjve, ndërsa të tjerët janë të bindur se ata janë shpirtrat e të vdekurve. Këtu janë disa shenja të pagabueshme të pranisë qiellore nga ana jonë:

1.Një engjëll ju viziton në ëndrrat tuaja. Ëndrrat nuk janë gjithmonë kujtime të thjeshta të vendosura në mënyrë të rastësishme dhe pa kuptim logjik. Ndonjëherë ëndrrat mund të drejtohen nga të dashurit tanë që nuk janë më gjallë ose nga engjëlli ynë kujdestar. Ata na paralajmërojnë për ngjarjet që mund të rrezikojnë shëndetin tonë ose për të prishur paqen tonë, dhe nganjëherë ato janë vetëm falë atyre.

2.Shihni sferat e dritës në ngjyra të çuditshme. Fillimisht mund të mendoni se sytë tuaj po luajnë truket për ju, nëse shikoni dritat e dritës së ndritshme, por engjëjt gjithashtu komunikojnë me ne nëpërmjet vizioneve. Ju gjithashtu mund të vini re sferat e dritës në fotot tuaja dhe kjo mund të tregojë se engjëlli juaj është pranë jush.

3.Ndjeni një erë të papritur dhe të ëmbël. Ky fenomen perceptohet nga mijëra njerëz që marrin vizita nga ata që na duan dhe nuk janë më pranë nesh. Ne perceptojmë një aromë që për ne është e pagabueshme, ndryshe nga çdo tjetër në mjedisin tonë. Për dekada me radhë studiuesit janë përpjekur të kuptojnë pse ardhja e një fryme për ne dashamirës krijon këtë erë pa arritur një përfundim.

4.Ndryshimi i papritur i temperaturës. Ulja e papritur dhe e pajustifikuar e temperaturës është një nga shenjat më të zakonshme që tregojnë se një prani ka ardhur pranë nesh. Për më tepër, një shpërthim i nxehtësisë ose i dridhjeve të papritura mund të jetë sinjali që engjëlli juaj kujdestar është pranë jush. Dhe ndonjëherë kjo ngrohtësi e papritur mund të jetë engjëlli juaj kujdestar që ju përqafon për t’ju dhënë rehati.

5.Ndjenja e prekjes. Kjo është një tjetër gjë shumë e zakonshme në paralajmërimin e një pranie. Mund të ndodhë që ne ndihemi duke prekur nga njëra anë, në një këmbë, duke na lënë një ndjenjë të veçantë, të këndshme për ata që besojnë në këto gjëra. Ndoshta kjo është një nga gjërat më të mira që mund të na ndodhin neve. Ndoshta ky veprim i kushton shumë energji engjëllit tonë, por është e barabartë me një puthje, me një thirrje për të thënë “Unë jam këtu me ty”.

6.Ju dëgjoni zëra. Mund të ndodhë që gjatë gjumit (i cili është një gjendje shumë e veçantë e ndërgjegjes) dëgjojmë një pëshpëritje, një zë i largët pothuajse i mbytur mund të jetë një sinjal që engjëlli kujdestar po përpiqet të komunikojë me ju. Disa njerëz e përjetojnë atë pikërisht në rrethana të qeta dhe kjo mund të jetë mënyra e engjëllit t’ju siguroj se ai është duke shikuar mbi ju.