Demi Rose përsëri ka nxehur temperaturat pasi që ka ekspozuar të pasmet e saj në një veshje me pasqyre, lëkurë dhe hekur është parë në një mbrëmje para Halloween

Ajo kështu ka treguar “dreqin” e saj të brendshëm e ku festa për të ka filluar që në fillim të javës.

Demi Rose ka treguar se ajo e feston me shpirt këtë festë për këtë ajo është transferuar në vajzë seksi futuristike në një lagje të Londrës.

Modelja glamuroze dhe e kolme është rënë në sy tek të gjithë për shkak të formave të saj por edhe për mënyrën se si ka festuar.