“Fuqia e përjetshme” e elektoratit shqiptar, Bashkimi Demokratik për Integrimin – BDI, ka prej çka të frikësohet.

Tubimi i djeshëm në Tetovë për promovimin e kandidatit presidencial për Aleancën për Shqiptarët dhe BESA, Profesor Blerim Reka, për dikë befausuese dikë për dilë mjaft normale por nëtubim kishte një numër të madh të pjes të Rekës.

Nuk mbahet mend kur ka qenë  hera e fundit ku BDI-ja apo ndonjë parti shqiptare arriti të organizonte një miting me një numër të tillë vizitorësh.