Shumë artistë shqiptarë e kanë filluar vitin duke udhëtuar drejt vendeve bregdetare për të pushuar.

Mirëpo Adelina Tahiri ka vendosur të pushojë në Bansko, një qytet me bukuri të jashtëzakonshme natyrore.

Teksa po shijon këtë vend piktoresk bullgar, këngëtarja nga Shkupi nuk ka hezituar të tregojë një pjesë të trupit të saj gjatë qëndrimit në borë dhe brekët tanga.

Tanimë gati dy vjet pas lindjes së djalit, trupi i Adelinës duket më në formë se kurrë.