Ledri dhe Sara po kalojnë disa ditë bashkë në Maldive, ku po pushojnë edhe Ermali dhe Ariana Fejzullahu.

Ledri Vula ka vendosur që t’i largohet të ftohtit për të kaluar disa ditë të ngrohta pushimi në Maldive.

Reperi ka shkuar në Maldive me të dashurën e tij, Sarën, por edhe në shoqërinë e një çifti shumë të njohur.

Ledri po i kalon pushimet në shoqërinë e Ermal Fejzullahut, bashkëshortes dhe fëmijëve të tij.

Ledri dhe Ermali janë miq të ngushtë kështu që kanë menduar pushimet t’i kalojnë bashkë.