Ju shikoni një foto, shihni një super veturë dhe pyesni veten se çfarë është?

Siç mund ta shihni kjo veturë e bukur vlen 18,000 dollarë, dhe vetura në të cilën ai (burri) ka punuar për t’a modifikuar atë, është në të vërtetë një Chevrolet Corvette C6.

Besoni apo jo.

Valarra është modifikuar për 18 muaj të mirë, dhe ajo u tregua së fundmi për publikun kur u mbajt një tubim i veturave në Teksas.

Dhe Valarra në atë tubim ishte supervetura më e lirë që i lë të gjithë pa frymë.