Para pak çastesh në afërsi të Qendrës për refugjatë në Vizbeg të Shkupit ka shpërthyer një zjarr. Siç mund të vërehet edhe nga video incizimet në drejtim të Qendrës për migrantë janë nisur edhe zjarrfikësit dhe policia.