Zëdhënësi i Komisionit Evropian Eric Mammer konfirmoi se Presidentja Ursula von der Leyen gjatë qëndrimit të saj në Shkup, javën që vjen do të diskutojë edhe rreth kontestit mes Sofjes dhe Shkupit, njofton AIM nga Brukseli.

Zëdhënës Mammer nuk dha detaje të tjera, nën arsyetimin se pyetjeve do t’u jepet përgjigje në konferencat për shtyp në rajon.

Ndryshe nga 28 deri më 30 shtator, von der Leyen do të vizitojë Ballkanin Perëndimor, duke filluar nga Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut