Në atarin e Bogdancit dje është gjetur kafka e një njeriu, eshtrat dhe pjesë të rrobave, kumtoi SPB Strumicë.

Gjetja e pjesëve nga trupi i njeriut është denoncuar në Stacionin e policisë Gjevgjeli, ndërsa sipas policisë veshja e gjetur korrespondon me atë që e ka veshur M.I. (61) nga Bogdanci, i cili paradokohe është larguar nga shtëpia e tij dhe ka qenë në gjendje jo të mirë shëndetësore.

Edhe një ekip i stacionit të policisë ka kryer ekspertizë Gjevgjeli, ndërsa me urdhër të prokurorit publik pjesët e gjetura nga trupi janë dorëzuar në ekspertizë.