Rreth orës 16:00 një tërmet është regjistruar në afërsi të Durrësit.

Tërmeti ka qenë 5.8 shkallë dhe u ndje në Maqedoni dhe Kosovë.

Tërmeti ka zgjatur disa sekonda dhe ka shqetësuar banorët.