Një çift është filmuar në mes të ditës duke kryer marrëdhënie në një ndërtesë në Buenos Aieres, në Argjentinë.

Punonjësit e zyrave të zonës u befasuan dhe si zakonisht në këto kohë, morën telefonat e tyre celularë dhe filluan të regjistrojnë, pastaj t’i postojnë videot në rrjetet sociale.

Në Twitter ka disa video të skenës nga kënde të ndryshme, dhe në njërën prej tyre mund të shihni se si një çift i moshuar arrin në vend dhe bën që të rinjtë t’i japin fund aktit.

Policia kishte shkuar në vendin e ngjarjes, pasi ishte njoftuar rreth situatës, por kur erdhën dy oficerë, çifti kishte përfunduar tashmë.

Në një tjetër video, në fund të punës, i riu vuri re se po filmizohej dhe shikoi në një nga kamerat dhe u përkul, krenar për atë që kishte bërë.

Videot e postuara në Twitter: