Po punohet intensivisht në Prokurorinë Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsion të lartë për zbardhjen e plotë të rastit “Reket”. Ajo është me shumë rëndësi të madhe për shtetin dhe treguesi më i mire se institucionet posedojnë kapacitet serioz. As në këtë rast dhe as në raste tjera nuk ka mundësi të shpëtojë nga drejtësi është shprehur ministri i punëve të brendshme Oliver Spasovski në intervistë për MIA.