Deputetja Gordana Siljanovska Davkova në ClickPlus në TV21 ka deklaruar se nuk mundet që vetëm Zoran Zaev të bartë përgjegjësi, duke dhënë dorëheqje dhe duke u larguar nga posti i kryeministrit, por të njëjtën duhet ta bëjë edhe “binjaku” i tij, duke aluduar në zëvendëskryeministrin e parë, Artan Grubi.

“Nuk është ajo vetëm përgjegjësi personale, sa fuqi aq edhe përgjegjësi, për këtë unë thash. Edhe nëse do të ishin binjakë, do duhej që edhe zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi, sepse ndahet përgjegjësia”.

“Nëse zotëriu Dimitrov largohet, atëherë do të duhet të pyesim edhe për përgjegjësinë e zotëri Bujar Osmanit”, tha Siljanovska – Davkova.