Është shuar zjarri që ndodhi dje në fshatin Galiçnik në Mavrovë.

“Sot dy helikopterë fluturan në vendin e zjarrit për të ndërhyrë nëse ka nevojë, por për shkak se zjarri është shuar helikopterët u shuan”, thotë drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov.

Ai shtoi se policia ndodhet në vendngjarje për të vërtetuar arsyet e zjarrit dhe ekipet e Parkun Nacional Mavrovë.

“Falënderoj të gjithë ata që ndihmuan në shuarjen e zjarrit, të gjitha njësitë dhe qtyetarët që ndihmuan në shuarjen e zjarrit”, tha Angellov.