Deri në orën 08:20 të mëngjesit të sotëm në Shqipëri janë numëruar 1390 kuti me vota nga 5199 QV në total.

Deri tani PS udhëheq me 49.78 %, e ndjekur nga PD me 38.151 %.

LSI ka marrë 7.13% dhe 1.93 % PSD e drejtuar nga Tomi Doshi, i cili dha dorëheqje.