Vetëm ne territorin e Shkupit gjatë ditës së djeshme janë gjobitur 142 shoferë, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB njoftojnë se për mos respektim të shpejtësisë janë shqiptuar 39 gjoba ndërsa 11 për vozitje pa patentë shoferi.

Gjashtë dënime janë shqiptuar për vetura teknikisht të parregullta, pesë për përdorim të celularit, gjashtë për kalim në semafor të mbyllur, 5 për mosvendosjen e rrypit të sigurisë dhe 16 për vetura gabimisht të parkuara.