Biznesmeni Sead Koçan po kërkon falje nga shteti.

Ish-pronari i “Transmet” i dërgoi një kërkesë Ministrisë së Drejtësisë, ku ai duhet të shqyrtojë aplikacionin dhe t’ia paraqesë atë me një propozim Presidentit Stevo Pendarovski, dhe pastaj komisioni i tij i pajtimit duhet të japë mendimin e tij, njofton “Alsat”.

Deri më tani, ai ka kaluar gati dy vjet e dy muaj pas hekurave.

Koçan u dënua sepse mori pjesë me dokumente të rreme dhe fitoi tenderat për gërmimin e qymyrit dhe mbeturinave në TEC “Manastir” të SHA ELEM në vlerë prej 17 milion euro.