Satelitët Albania 1 dhe Albania 2, të cilët qeveria shqiptare ka paralajmëruar se do t’i çojë në orbitë pritet të jenë gati në mars dhe qershor, zbulohet nga një video e postuar në Facebook kryeministri Edi Rama.

Rama dëgjohet teksa flet me një përfaqësues të atyre që duket se kanë marrë përsipër realizimin e satelitëve, i cili ilustron me video lançimin e Spacex Falcon 9.

https://fb.watch/8LJfTAhhb4/