Sindikata e Arsimit Shkencës dhe Kulturës deri në fund te javës do të vendos nëse do te pranoj rritje te rrogave për 10% ne arsim.

Nga SASHK-u thonë se ka hapësirë për rritje më të madhe të pagave por pa saktësuar se për sa.

Gjithashtu nga SASHK kërkojnë qe rrija e pagave të nis prej në janar të vitit 2020 dhe jo prej ne prill siç paralajmëroi ministri i Arsimit, Arbër Ademi