Gjatë 24 orëve të fundit (23/24.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 615 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.