Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për parandalimin e coronavirusit.

Nga MPB thonë se në 24 orët e fundit janë regjistruar 615 shkelje të masës për mbajtjen e maskës.

MPB ju bënë apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë për parandalimin e COVID-19.