Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës.

Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në ora 19:00 dhe të përfundojë të martën në orën 05:00.