Propozim përbërja e qeverisë së re është kompletuar dhe së bashku me programin nesër duhet të dorëzohet në Kuvendi, përderisa votimi pritet fundjavën e ardhshme. Kandidatët për anëtarë të qeverisë nga koalicioni “Maqedonia Jote” mbrëmë u konfirmuan nga Komiteti ekzekutiv dhe qendror i VMRO-DPMNE-së.

Mickoski pritet sot t’i marrë edhe zyrtarisht propozimet nga partnerët e koalicionit dhe në Parlament nesër t’i parashtrojë propozim-përbërjen dhe programin për punë të qeverisë në mënyrë që të votohet gjatë fundjavës së ardhshme.