Për qytetarët e besimit orthodoks në vend, 21 qershori (e premtja para Ditës së Shpirtrave), është ditë jopune.

Siç njoftuan sot nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, dita jopune është sipas Ligjit për festat.

MPPS-ja qytetarëve të besimit orthodoks ua uron festën.