Me rastin e Festave të Pashkëve, prej nesër të premten, deri më 29  prill, të hënën, parkingjet që menaxhohen nga NP “Parkingje” në Komunën Qendër do të  jenë falas për të gjithë qytetarët.

Pagesa e rregullt për parkimin dhe lëshim i kontratave  në Drejtorinë e NP Parkingje të Komunës Qendër do të vazhdojë më 30.04.2019, të martën, në kohën e zakonshme.