Afrona dhe Blero kishin jetuar të ndarë gjatë tërë pandemisë por kohëve të fundit ata janë ribashkuar

Pandemia e koronavirusit ka bërë që disa çifte të mbesin me muaj nëpër vende ekzotike, disa të tjera janë ndarë për shkak se dikush ka mbetur në një shtet dhe dikush në një shtet tjetër.

Një ndër këta ka qenë Afrona me Bleron.

Çifti, të cilët u martuan në shtatorin e vitit të kaluar, kanë jetuar të ndarë për afër 3 muaj dhe ata janë bashkuar tek javën që e lamë pas.

E pas këtij bashkimi Afrona ka postuar disa fotografi ku shfaqet e hareshme.