Rastet e shumta me COVID-19 dhe masat e reja të paralajmëruara për dikë në Kosovë po shihen si tejet serioze.

Por, për këngëtarët dhe dasmorët e Kosovës, ato vazhdojnë të mos merren parasysh.

Së fundmi, nëpërmjet një video live në rrjetin social Facebook, shihet këngëtari i njohur Afrim Muçiqi, teksa këndonte në një aheng te organizuar në oborrin e një shtëpie diku në Kosovë.