Ndërprerje të furnizimit me ujë sot prej orës 09:15 do të kenë konsumatorët e rrugëve “Petar Deljan” dhe “Mihaill Çakov”, në Komunën e Kisella Vodës, ndërsa nga ora 09:30 pa ujë do të jenë konsumatorët e Studeniçanit.