Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka kumtuar rezultatet e zgjedhjeve në Bashkinë e Shkupit.

Në balotazh do të jenë Petre Shilegov nga LSDM dhe kandidatja e pavarur, e cila përkrahet nga OBRM-PDUKM, Danella Arsovska.

Ndërsa sa i përket ulëseve në Këshillin e Shkupit do të jenë siç vijon më poshtë:

OBRM-PDUKM – 17 këshilltarë

LSDM – 12 këshilltarë

BDI – 6 këshilltarë

E majta – 4 këshilltarë

Të vendosur për ndryshime – 2 këshilltarë

ASH-AAA – 2 këshilltarë

Dragana Vellkovska – 2 këshilltarë