Para debatit të mbrëmshëm tëi kandidatëve presidencialë në TV Alsat, profesorja Gordana Siljanovska Davkova ndau një video nga “Ana tjetër e politikës”. Bëhet fjalë për një intervistë të shkurtër, një duel midis saj dhe kundërshtarit të saj Blerim Reka.

Ideja e “Anës tjetër të politikës” është të gjejë njeriun në kandidatët presidencialë, dhe jo politikanin.