Kandidati i pavarur për president të Maqedonisë së Veriut, Blerim Reka i cili ka mbështetje nga ASH-ja e Ziadin Selës dhe BESA e Bilall Kasamit është bërë pishman për një spot të përbashkët me Goradana Siljanovskën e VMRO-së, shkruan TS.

Nga Shtabi i Rekës njoftojnë se ajo video është e pautorizuar dhe nuk është prodhim i shtabit të Rekës dhe në atë video nuk ka marrë pjeseë Stevo Pendarovski.”Në lidhje me një video të paautorizuar që po qarkullon në FB, si shtab i kandidatit presidencial Blerim Reka, e njoftojmë opinionin publik me sa vijon:

-Kjo video nuk është as prodhim i shtabit REKA dhe as video e porositur për shtabin tonë. 
-Ajo as që ka qarkulluar ndonjëherë nga faqja jonë zyrtare, por në faqe të ndryshme në FB. 
-Autor i kësaj video është: Другата страна на политиката, i cili ka realizuar idenë për 3 profile të 3 kandidatëve presidencial.Kërkesës së tij i janë përgjigjur kandidati ynë dhe kandidati GS por jo edhe kandidati SP” thuhet nga shtabi i Blerim Rekës. 

Ndryshe Gordana Siljanovska edhe në paraqitjet e saja në debatet telivizive ka mbështetur Blerim Rekën dhe në një status të saj në Twiter është shprehur se nëse do ti jepet mundësia do ta kishte votuar Blerim Rekën.

Ja spoti i përbashkët mes Blerim Rekës dhe Gordana SIljanovkës e cila mori përkrahje nga antishqiptarja Biljana Vankovska