Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikolloski thotë se nuk ka thuajse asnjë shans që VMRO DPMNE të bëjë një marrëveshje eventuale për Qeveri me BDI-në e Ali Ahmetit. Në një intervistë për programin “360 gradë”, Nikolloski i thotë gazetarit që përbërja aktuale e partisë së tij as nuk ka ndërmend të shqyrtojë një mundësi të tillë.

“Jemi shumë largë çfarëdo lloji të bashkëpunimit me BDI-në. Për mua personalisht, është një temë e mbyllur. Mendoj se një bashkëpunim mes udhëheqësisë aktuale të VMRO DPMNE-së dhe BDI-së është e pamundur”, ka thënë Nikolloski..