Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do të shpallë çmimet e reja të derivateve të naftës, të cilat do të jetë në fuqi deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar, me vendim të KRRE-së, çmimet e benzinës Euro-Super-95 dhe Euro-Super-98 nuk ndryshuan, derisa çmimi i Dizelit u ulë për 1.5 denarë.