Të martën më 16.02.2021 në orën 12:00 në stadiumin e KF 2 Korriku do të zhvillohet ndeshja e veteranëve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.

Në kuadër të shënimit të 13-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, më 16 shkurt, në stadiumin KF 2 Korriku në Prishtinë, do të organizohet ndeshja ndërmjet veteranëve të futbollit të Kosovës dhe veteranëve të futbollit të Shqipërisë.

Ky aktivitet organizohet nga Federata e Futbollit e Kosovës. Ndeshja fillon në orën 12:00, derisa për shkak të situatës me pandeminë edhe ky event do të zhvillohet pa praninë e tifozëve.