Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet deri në 30 minuta

Maqedoni 20.08.2019 / 9:54

Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet deri më 30 minuta, ndërsa vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje.

Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë informojnë se komunikacioni po zhvillohet në rrugë të thata.\

Nga LAMMM rekomandojnë shoferët që të kenë kujdes me shpejtësinë e veturave, veçanërisht nëpër luginat e vendit


Comments are closed for this post.

Të fundit