Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni informon se në 24 orët e fundit nga 1272 testet e realizuara për Covid-19, 180 raste kanë rezultuar pozitiv.

Prej tyre, 109 janë nga Shkupi, 26 nga Kumanova, 12 nga Tetova, 1 nga Dibra, 15 nga Shtipi, 1 nga Struga, 1 nga Velesi, 1 nga Manastiri, 8 nga Gostivari, 2 nga Gjevgjelia, 1 nga Vallandova, 1 nga Shën Nikolla dhe 1 nga Negotina.

MSH informon se janë regjistruar edhe dy viktima, një 52-vjeçar nga Kumanova dhe një 68-vjeçare nga Shkupi.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar edhe 11 pacientë të shëruar. Prej të cilëve 6 nga Shkupi, 4 nga Velesi dhe 1 nga Prilepi.