Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditë së djeshme (19.11.2020) ka vazhduar me kontrollet e shtuara.

Në territorin e Sarajit janë shqiptuar gjithsejtë 166 gjoba, mes të cilave për ngasje të makinës pa patentë shoferi 26, për makinë të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta 19, për mosmbajtje të maskës 14.

Aktivitetet e shtuara të policisë do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj nga MPB-ja apelojnë deri tek të gjithë vozitësit që të respektojnë rregullat që të kontribuojnë për siguri më të madhe në trafik.