Dukshmëria është zvogëluar deri në 50 metra për shkak të paraqitjes së mjegullës pasdite ka nga fshati Shipkovicë deri në Kodrën e Diellit.

Siç kumtoi NP “Rrugët e Maqedonisë”, komunikacioni nëpër rrugë zhvillohet rrjedhshëm nëpër disa vende të lagështa.

Apelojnë për vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.